Sve kraći spisak Amera: NBA as neće u Kinu zbog DETETA

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve kraći spisak Amera: NBA as neće u Kinu zbog DETETA

Selektor reprezentacije SAD Greg Popovič suočio se sa još jednim otkazom. Pročitajte ko je ostao među kandidatima za put u Kinu.

Kao da nema kraja odustajanju američkih košarkaša i povlačenjima iz šireg sastava reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Kini (31. avgust - 14. septembar).

Poslednji u zaista dugačkom nizu onih koji su "otkazali" u ponedeljak je postao Bredli Bil (26 godina, 196 centimetara), šuter Vašingtona koji ovog leta želi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz suprugu, jer bi trebalo da dobije dete.

Nakon što su Popoviča ranije "odjavile" zvezde poput Entonija Dejvisa (Lejkersi), Džejmsa Hardena (Hjuston), Erika Gordona (Hjuston) i Si-Džej Mekaluma (Portland), spisak tamošnje reprezentacije za Svetsko prvenstvo sada sadrži 15 imena.

Harison Barns (Sakramento)

Andre Dramond (Detroit)

Tobajas Heris (Filadelfija)

Demijen Lilard (Portland)

Kevin Lav (Klivlend)

Kajl Lauri (Toronto)*

Kris Midlton (Milvoki)

Majls Tarner (Indijana)

Kemba Voker (Šarlot)

Kajl Kuzma (Lejkers)

Bruk Lopez (Milvoki)

Pol Milsap (Denver)

Donovan Mičel (Juta)

Džejson Tejtum (Boston)

Pi Džej Taker (Hjuston)

*Operisao je palac i još je neizvesno da li će nastupiti.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.