Strašan start sezone – Jokić kao Garnet i Meloun

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 08:50

Strašan start sezone – Jokić kao Garnet i Meloun

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, u svih devet utakmica nove sezone NBA lige imao je najmanje 20 poena i 10 skokova.

To je poslednji put uspelo Kevinu Garnetu u sezoni 2004/05. i Karlu Meloun (1988/89), koji su u prvih devet utakmica pomenutih sezona imali najmanje 20 i 10 skokova u svakom susretu.

Jokić i Nagetsi igraju sjajnu košarku na startu takmičarske godine, imaju skor 8/1 i prvi su na Zapadu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Srpski košarkaš je u svih devet utakmica imao najmanje 20 poena i 10 skokova, a taj niz imaće u noći između nedelje i ponedeljka kada Nagetsi gostuju Hjuston Roketsima.

Jokić ove sezone prosečno beleži 29.1 poen, 12.9 skokova i osam asistencija, uz jednu ukradenu loptu i sjajne procente – 62 odsto iz igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.