Stodemajer na Floridi

Izvor: MVP.rs, 11.Jul.2015, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stodemajer na Floridi

Iskusni košarkaš će u Majamiju igrati za veteranski minimum.

Amare Stodemajer (32, 208) se vraća na rodnu Floridu. Iskusni košarkaš je sa Majamijem potpisao ugovor koji podrazumeva veteranski minimum i trebalo bi Hitu da doprinese ulascima sa klupe, ukoliko bude zdrav.

Upravo su povrede kolena uništile karijeru Stodemajera. U poslednje četiri sezone je odigrao mali broj utakmica i bio je daleko od nivoa koji podrazumeva 19.8 poena i 8.1 skokova po meču, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << koliki mu je prosek tokom 14 godina NBA karijere.

Ipak, Stodemajer bi svojim velikim iskustvom mogao u velikoj meri da utiče na ekipu Hita ukoliko se kockice poklope.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJAČANJE: Majami doveo Amarea Stodemajera

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015

Bivši šestostruki Ol-star, Amare Stodemajer, predstavljen je zvanično kao novo pojačanje Majami Hita. On je tokom noći potpisao jednogodišnji ugovor sa slavnim klubom.. . Uprava Majamija nije krila oduševljenje zbog dolaska 32-godišnjeg igrača, a zbog klupske politike nije nisu objavljeni uslovi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.