Što letiš bez irvasa? Deda Mraz se glavom zakucao o obruč /video/

Izvor: Blic, 30.Dec.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što letiš bez irvasa? Deda Mraz se glavom zakucao o obruč /video/

Komična situacija, srećom bez težih posledica, zabeležena je tokom Božićnih praznika u NBA ligi, gde je jedan od akrobata pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica prilikom ne baš uspešnog zakucavanja.

Obučen u kostim Deda Mraza, on je kao član akrobatske ekipe zabavljao publiku tokom utakmice Čikago - Hjuston, a baš kao što se Bulsi tada nisu dobro proveli (97:120), nije ni on.

Naime, u ključnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutku, umesto da posle akrobatskog skoka samo dovrši uobičajeni posao, prejak odraz doneo mu je glavobolju: bradom se zakucao o obruč i srušio se na strunjače.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.