Stiv Ker: Hvala Bogu pa nisam otišao u Nikse VIDEO

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiv Ker: Hvala Bogu pa nisam otišao u Nikse VIDEO

Stiv Ker, nekadašnji NBA košarkaš i trener jedne od najboljih ekipa ikada, prokomentarisao je smenu trenera u Njujork Niksima.

Stiv Ker je imao impozantnu igračku karijeru koju su obeležile šampionske titule sa Čikago Bulsima i San Antonio Sparsima.

Ker se može pohvaliti i činjenicom da je bio član verovatno i najluđe ekipe u istoriji košarke – Portland "Džejl Blejzersima", kada je veći deo ekipe barem jednom bio uhapšen.

Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenerska karijera je takođe fantastična, pošto je Ker tri puta bio NBA šampion sa Golden Stejt Voriorsima (2015, 201, 2018) i pomogao da se sklopi jedna od najdominantnijih ekipa u istoriji košarke.

U momentima kada je 2014. godine Ker preuzimao Voriorse umesto Marka Džeksona, imao je na stolu i ponudu Njujork Niksa, ali ih je odbio.

"Da sam pre nekoliko godina izabrao da odem u Njujork tako bih bio i tretiran i dobio bih otkaz... Mislim da sam ispravno postupio", rekao je Ker.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.