Stef Kari još najmanje dve nedelje van terena zbog povrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2022, 14:13

Stef Kari još najmanje dve nedelje van terena zbog povrede

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari odsustvovaće još najmanje dve nedelje sa terena zbog povrede ramena, saopštio je američki klub. Kari se povredio 14. decembra na meču sa Indijanom, a do sada je propustio četiri utakmice u NBA ligi.

U saopštenju Golden Stejta se navodi da oporavak najboljeg igrača Voriorsa ide dobro, a naredni pregled bi trebalo da bude za najmanje dve nedelje.

Kari ove sezone ima prosek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 30 poena, 6,6 skokova i 6,8 asistencija po utakmici.

Golden Stejt je prošle sezone osvojio titulu u NBA ligi, a trenutno su na 11. mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 15 pobeda i 18 poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.