Srpski dan u predsezoni NBA lige - Jokić sjajan protiv Sparsa!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski dan u predsezoni NBA lige - Jokić sjajan protiv Sparsa!

Odlična rola Nikole Jokića večeras protiv Sparsa.

Srpski as je bio fantastičan protiv San Antonio Sparsa.

San Antonio Sparsi su u predsezoni bez Kavaja Lenarda, a danas su se mučili sa Denver Nagetsima i sjajnim Nikolom Jokićem u prve tri četvrtine, a onda su ubacili u petu brzinu i slavili rezultatom 122:100.

Srpski as je bio sjajan danas, igrao je svoju igru, navijači su komentarisali njegovu fizičku spremu koja je daleko bolja nego prošle sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nije izgledalo da će meč biti neizvestan u "AT&T centru" u San Antoniju, Sparsi su vodili u drugoj deonici i +12, Jokić je ponovo pravio faulove, imao ih je čak 3 već početkom druge deonice.

Ipak, u trećoj četvrtini srpski centar uspeva da veže sedam poena, sam je napravio seriju od 7:0, a nakon njegovog dodavanja za Bartona, Denver je poveo.

Vodio je Denver nakon poena Farida sa 86:85, ali je onda usledila serija San Antonija. Nakon što je Oldridž pogodio svoj 19 poen bilo je 100:89 za domaćina, San Antonio je bio nadomak pobede.

Prednost je rasla iz minuta u minut, bilo je 111:93 nakon poena Mareja, kasnije je bilo i +20, pa je pobeda bila osigurana.

Jokić je zabeležio 19 poena, imao je 7 skokova i 4 asistencije i nije bio u igri kada su Sparsi prelomili rezultat. Barton je imao 16, Heris 15 poena.

Na drugoj strani Oldridž je bio najbolji sa 21 poenom, Forbs je imao 20.

Noćas je i Teodosić igrao svoj meč, opširnije o njegovom učinku koji je bio sjajan možete čitati OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NBA: Jokić ponovo dominirao, odlična minutaža za Bogdana startera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017

Nekoliko srpskih košarkaša nalazilo se na parketima predsezonskih duela NBA lige.. . Nešto ranije je veoma dobru rolu imao Teodosić, a potom i Jokić i Bogdanović.. Nikola Jokić je bio najefikasniji igrač u timu Nagetsa, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera. Nakon prvih nekoliko minuta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.