Srbin kandidat za trenera Finiks Sansa

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 16:51

Srbin kandidat za trenera Finiks Sansa

Nakon što su Finiks Sansi, vicešampioni NBA iz 2021. godine, otpustili Montija Vilijamsa, otvoren je konkurs za upražnjeno mesto trenera.

Srbin Nikola Jokić je najviše uticao na to jer je sa Denverom izbacio Finiks u polufinalu zapadne konferencije, a upravo tako bi mogao da utaba put ka sunarodniku da preuzme franšizu Sansa.

U pitanju je Darko Rajaković, trenutno prvi pomoćnik na klupi Memfis Grizlisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je među opcijama za prvog trenera tima iz Arizone.

Kako je objavio poznati novinar Adrijan Vožnarovski, u konkurenciji su još Đordi Fernandes, pomoćnik Sakramenta i Čarls Li iz Milvoki Baksa.

Rajaković je do sada radio u stručnom štabu San Antonio Sparsa, Oklahoma Siti Tandera i sada Memfis Grizlisa.

Takođe se u NBA krugovima moglo čuti da bi mogao da preuzme Toronto Reptorse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.