Srbi u NBA Letnjoj ligi – Alimpijević kao Milojević i Obradović

Izvor: B92, 20.Jun.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u NBA Letnjoj ligi – Alimpijević kao Milojević i Obradović

Dušam Alimpijević biće u štabu Dalas Maveriksa tokom Letnje lige u Las Vegasu, saznaje B92.

Doskorašnji trener Crvene zvezde ovako će se pridružiti Dejanu Milojeviću i Saši Obradoviću, koji će biti u štabovima Hjustona, odnosno San Antonija.

Alimpijević je Zvezdu napustio sedmog maja, nakon što nije uspeo da osvoji ABA ligu sa crveno-belima, čime je klub sa Malog kalemegdana ostao bez učešća u Evroligi.

Letnja liga u Las Vegasu na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je od 6. do 17. jula, a Dalas će igrati protiv Finiksa, Milvokija i Golden Stejta u prvoj rundi.

Hjuston se sastaje sa Indijanom, Golden Stejtom i Klipersima, dok će protivnica San Antonija biti Indijana, Vašington i Portland.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.