Srbi nisu nastupili u okršaju Golden stejta i Oklahome (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 08:11

Srbi nisu nastupili u okršaju Golden stejta i Oklahome (VIDEO)

Nemanja Bjelica i Aleksej Pokuševski, srpski košarkaši koji nastupaju za Golden stejt, odnosno Oklahomu Siti, nisu nastupili u okršaju dve ekipe u NBA ligi. Voriorsi su pobedili rezultatom 110:98 na gostujućem terenu, a Bjelica i Pokuševski nisu bili u protokolu.

Golden Stejt je posle lošeg perioda podigao formu i ostvario deveti uzastopni trijumf, čime je nastavio poteru za Finiksom na Zapadu.

Ekipa Stiva Kera se odlepila u drugoj četvrtini koju je dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultatom 36:23, na poluvreme otišla sa dvocifrenom prednošću, da bi u nastavku imala i maksimalnih +16.

Domaćin je pokušavao da se vrati, ali su "braća Spleš" odbili nalet u četvrtoj deonici i obezbedili novi uspeh "ratnicima".

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Klej Tompson sa 21 poenom, dok je Stefenu Kariju malo nedostajalo za tripl-dabl (18 poena, devet skokova i 10 asistencija).

Na drugoj strani, Dort je bio najbolji sa 26 poena, šest više od Bizlija koji je uhvatio osam lopti.

Golden Stejt je ostao drugi na tabeli Zapadne konferencije sa 41 pobedom i 13 poraza, dok je Oklahoma pretposlednja sa skorom 17-36.

"Ratnici" se nisu približili prvoplasiranom Finiksu koji je u uzbudljivom meču bio bolji od Čikaga u gostima (127:124), dok su trijumfe tokom noći zabeležili još Toronto reptorsi, Majami hit i Juta džez.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.