Srbi dobri, Džejms Harden magičan

Izvor: RTS, 31.Jan.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi dobri, Džejms Harden magičan

Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović odigrali su kvalitetne mečeve u najjačoj ligi sveta (iako je samo tim ovog poslednjeg ostvario pobedu), ali veče, možda i dosadašnji tok sezone, obeležio je Džejms Harden, koji je postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je stigao do "tripl dabl" učinka – pritom postigavši 60 poena! >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Bogdan Bogdanović je u trijumf Sakramento Kingsa u Luizijani nad Nju Orleans Pelikansima, za 18 minuta na terenu, ubacio sedam poena, imao je dve asistencije i po jednu uhvaćenu i ukradenu loptu.

Zapadnije, u Teksasu, San Antonio Sparsi savladali su Denver Nagetse (106:104), za koje je 34 minuta igrao Nikola Jokić. On je to vreme ispunio sa 13 poena, sedam skokova i osam asistencija, što je ujedno i najviše u timu iz Kolorada.
Los Anđeles Klipersi su u svom domu u Kaliforniji poraženi od Portlanda rezultatom 104:96. Miloš Teodosić je za 28 minuta postigao devet poena, imao je pet skokova i tri asistencije, ali i nešto slabije procente šuta (ubacio je svaki treći šut za dva poena, svaki peti za tri).
Boban Marjanović ostao je bez debija.

Prethodne noći igrao je i Nemanja Bjelica, čija je Minesota izgubila u Torontu sa 109:104. Bivši MVP Evrolige je za 19 minuta dao pet poena, imao isto toliko skokova i dve asistencije.
Hjuston Roketsi bili su bolji od Orlando Medžika (114:107), a nikako drugačije i nije moglo da bude kada je Džejms Harden postigao 60 poena, dakle više od polovine svog tima! Uz to, a ovde tek stvari postaju neverovatne, imao je deset skokova i 11 asistencija.
Ostali rezultati:
Vašington – Oklahoma Siti 102:96
Njujork – Bruklin 111:95
Juta – Golden Stejt 129:99
Detroit – Klivlend 125 – 114

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.