Sprski tornjevi postaju hit NBA lige!

Izvor: Mondo, 31.Dec.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprski "tornjevi" postaju hit NBA lige!

Nikola Jokić i Boban Marjanović još jednom odlični, ali Nemanja Bjelica nikako da proradi.

Foto: Screenshot

Mnogo je prošlo od kada su se Srbi "ložili" na NBA ligu, ali sve se čini da bi ona ponovo mogla da postane razlog za kasno leganje ili rano ustajanje.

Još od predraga Stojakovića i Vlada Divca, koji su bili hit sa Sakramento Kingsima, nismo imali mnogo razloga da pratimo mečeve najjače košarkaške lige na svetu.

To će se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izgleda, promeniti, pošto Nikola Jokić i Boban Marjanović igraju sve bolje. Još ako bi Nemanja Bjelica proradio...

"Bobinator" je u noći između srede i četvrtka slavio sa San Antoniom protiv Finiksa (112:79), a pobedi je doprineo sa sedam poena i 12 skokova za 15 minuta.



Izvor: YouTube

Za razliku od Marjanovića, Nikola Jokić nije imao razlog da se raduje posle duela Portland - Denver (110:103), ali može da bude zadovoljan ličnim učinkom.

Bivši centar Mega Leksa nastavio je u svom ritmu, pošto je za 18 minuta ubacio 10 poena, uz šest skokova i asistenciju. Jedan od njegovih koševa ušao je u konkurenciju za potez večeri:



Izvor: YouTube

Za razliku od pomenute dvojice, Nemanja Bjelica nikako da krene. Ponovo je ostao bez poena za Minesotu, iako je njegov tim bio ubedljiv protiv Jute (94:80). Na terenu je proveo pet minuta.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.