Sportski dan: Zaustavljena Roma

Izvor: RTS, 04.Nov.2013, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski dan: Zaustavljena Roma

Roma zaustavljena u Torinu. U NBA ligi odigrano je šest mečeva, aktuelni šampion Majami “pregazio” Vašingtona sa 103:93, Los Anđeles Lejkersi pobedili Atlantu sa 105:103.

Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta možete pratiti i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.

08.40 - U noći između nedelje i ponedeljka u NBA ligi odigrano je šest mečeva, a veče su obeležili Los Anđeles Lejkersi pobedom nad Atlantom sa 105:103. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aktuelni šampion Majami je slavio protiv Vašingtona sa 103:93, dok je Oklahoma sa 103:96 bila bolja od Finiksa. U ostalim mečevima protekle noći Detroit je pobedio Boston sa 87:77, a Orlando Bruklin rezultatom 107:86, dok je Minesota iznenadila Njujork u 'Velikoj jabuci' sa 109:100.

00.00 - Fudbaleri Torina okončali su istorijsku seriju Rome od 10 uzastopnih prvenstvenih pobeda na početku sezone, pošto su na svom terenu remizirali sa "vučicom" 1:1 u utakmci 11. kola Serije A. Roma je od početka šampionata do utakmice u Torinu zabeležila 10 prvenstvenih pobeda, međutim, "bikovi" su uspeli da zaustave "vučicu". Roma je povela u 29. minutu golom Kevina Strotmana, koji je iskoristio asistenciju Miralema Pjanića posle odlične akcije gostiju. Torino je do izjednačujućeg gola došao u 63. minutu, a strelac je bio Alesio Čerči. Srpski internacionalac Adem Ljajić zaigrao je od 67. minuta za Romu, dok je sa druge strane, u redovima Torina Nikola Maksimović ušao u igru u sudijskoj nadoknadi vremena. Roma se nakon 11 utakmica nalazi na prvom mestu sa 31 bodom, dok se na deobi drugog nalaze Napoli i Juventus sa po 28, a Torino je 12. sa 12 bodova.

Danas počinje takmičenje na završnom ATP turniru za tenisere u Londonu. Ali kako Novak Đoković tek sutra izlazi na teren protiv Švajcarca Rodžera Federera, za naše ljubitelje sporta interesantnija je poslednja utakmica Šestog kola košarkaške Jadranske lige u kojoj se od 20 i 30 sastaju Budućnost i Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.