Spektakl u Atini: Olimpijakos doveo NBA pojačanje

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 21:11

Spektakl u Atini: Olimpijakos doveo NBA pojačanje

Američki košarkaš Kendrik Nan novo je pojačanje Olimpijakosa, kako stvari stoje.

Italijanski košarkaški insajder je naveo da su se Olimpijakos i Kendrik Nan sve dogovorili i da će američki bek uskoro postati član Olimpijakosa.

On će prema njegovim navodima postati član Olimpijakosa i zarađivati 6 miliona dolara na dovogodišnjem ugovoru sa aktuelnim vice šampionom Evrope.

Šandel Ričardson sa renomiranog "Sports Illustrated" navodi identičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvar i piše da se Kendrik Nan oprostio od američke košarke i da je potpisao ugovor sa jednom evropskom ekipom, i da će kako stvari stoje otići u Olimpijakos.

Ovo je prilično veliko pojačanje, a treba takođe istaći i da je za sada Monako napravio najveću senzaciju dovođenjem Kembe Vokera koji je u NBA godinama bio velika zvezda.

Kendrik Nan igra na poziciji plejmejkera i beka šutera i u karijeri je igrao za Santa Kruz Voriorse, Majami Hit, Los Anđeles Lejkerse i Vašington Vizardse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.