Sparsi demolirali Memfis, Juta slomila Kliperse (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Apr.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparsi demolirali Memfis, Juta slomila Kliperse (VIDEO)

Košarkaši San Antonija i Jute poveli su u prvoj rundi plej-ofa NBA lige.

Sparsi su dominirali protiv Memfisa sa 111:82 uz vrhunsku partiju Kavaja Lenarda sa 32 poena uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.



Dobru pratnju imao je u Oldridžu sa 20 i Parkeru sa 18 poena, dok je Mar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Gasol sa 32 poena bio bez adekvatne podrške u Grizlijima. Klipersi su još jednom razočarali navijače, Juta ih je slomila sa 97:95 iako je igrala bez Rudija Gobera.

Njegovo odsustvo nadomestio je Džonson sa 21 i Hejvord sa19 poena, dok je Blejk Grifin ubacio 26 poena.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klivlend se mučio, brejkovi Milvokija i Jute

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2017

Košarkaši Klivlenda i San Antonija iskoristili su prednost domaćeg terena na startu plej-ofa, dok su Milvoki i Juta ostvarili brejk na gostujućem terenu...Lebron Džejms je predvodio šampione protiv Indijane sa 32 poena, ali su Pejsersi pružili sjajan otpor i Pol Džordž je promašio šut za pobedu...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vizardsi poveli, Džon Vol za preokret Vašingtona

Izvor: B92, 16.Apr.2017

Košarkaši Vašington Vozardsa pobedom nad Atlanta Hoksima 114:107 poveli su u prvoj rundi NBA plej-ofa 1-0...Vizardsi su bolje strartovali, ali su gosti uspeli da preokrenu serijom od 17-2 u finišu prvog kvartala i na odmor imali tri poena prednosti...Međutim, ekipa iz Vašingtona se probudila početkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.