Slavili Klipersi i Reptorsi

Izvor: RTS, 17.Apr.2013, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavili Klipersi i Reptorsi

U preostalim utakmicama NBA lige košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Portland sa 93:77 ostvarivši i šesti uzastopni trijumf a Toronto je pobedio Atlantu sa 113:96 i zabeležo četvrtu uzastopnu pobedu.Utakmica između Boston - Indijana otkazana je zbog tragedije na maratonu u Bostonu.

Najefikasniji u ekipi Klipersa bio je Keron Batler sa 22 poena, od kojih je 18 postigao u trećoj četvrtini, Blejk Grifin postigao je 16, dok je Deandre Džordan dodao 10, uz devet >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skokova.

Šampioni divizije Pacifik, Klipersi odigrali su protiv Portlanda poslednju utakmicu na domaćem terenu u regularnom delu prvenstva, uz skor od 32 pobede i devet poraza i potreban im je još jedan trijumf kako bi obezbedili prednost domaćeg terena u prvom kolu plej-ofa.

Vil Barton postigao je 17, a Džoel Frilend 13 za Portland, koji je pretrpeo 12. uzastopni poraz.

Košarkaši Toronta pobedili su Atlantu sa 113:96 i zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu. Demar Rozan postigao je 30 poena, a Rudi Gej dodao je 20, uz četiri skokova i pet asistencija.

Atlanta se tako izjednačila sa Čikagom u borbi za osvajanje petog mesta pred plej-of. Ekipe će večeras završiti regularni deo sezone, Houksi igraju protiv Njujorka na gostujućem terenu, dok će Bulsi biti domaćini Vašingtonu.

Kajl Korver je sa 13 poena bio najefikasniji u ekipi Atlante, dok su Majk Skot i Ajvan Džonson ubacili po 12 poena uz po 12, odnosno 10 skokova.

Utakmica između Boston - Indijana otkazana je zbog tragedije na maratonu u Bostonu i taj meč neće ni naknadno biti odigran s obzirom da se ligaški deo šampionata završava u noći između srede i četvrtka a nijedan od dva tima ne može da napreduje na tabeli.

Indijana će u plej of ući kao trećeplasirani tim u Istočnoj konferenciji, dok će Boston doigravanje za titulu prvaka najjače košarkaške lige sveta početi sa sedme pozicije.

Rezultati:

Atlanta - Toronto 96:113 i

L.A. Klipers - Portland 93:77
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.