Slab učinak srpskih košarkaša u NBA ligi

Izvor: Beta, 18.Dec.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slab učinak srpskih košarkaša u NBA ligi

Srpski košarkaši nisu imali zapažen učinak u porazima Sakramenta i Los Andjeles Klipersa u noći izmedju ponedeljka i utorka, dok je treći uzastopni trijumf u NBA ligi ostvario Finiks, tim Igora Kokoškova.Bogdan Bogdanović je imao najbolji učinak od svih srpskih igrača prethodne večeri, pošto je u porazu Sakramenta od Minesote 105:132 postigao pet poena uz dva skoka, dok je Nemanja Bjelica imao samo dva skoka i asistenciju.Minesotu je do pobede predvodio Karl-Entoni Tauns sa po 14 poena i skokova, dok je najefikasniji bio Endrju Vigins sa 19 poena, a u Sakramentu istakao se Badi Hild sa 21 poenom.Los Andjeles Klipersi su na svom parketu izgubili od Portlanda sa 127:131. Boban Marjanović je postigao dva poena uz jednu uhvaćenu loptu za pet minuta, dok Miloš Teodosić jedini nije dobio šansu od Doka Riversa u porazu Klipersa od Portland.Finiks je pobedio Njujork sa 128:110 za treći uzastopni trijumf tima koji sa klupe predvodi Kokoškov.U ostalim mečevima NBA lige igranim prethodne večeri Hjuston je sa 102:97 pobedio Jutu, a 47 poena postigao je Džejms Harden, dok je Rasel Vestbruk "tripl-dabl" učinkom predvodio Oklahomu do trijumfa od 121:96 nad Čikagom.San Antonio je 123:96 pobedio Filadefiju, dok je Golden Stejt sa 110:93 slavio protiv Memfisa.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Oslabljeni Denver u seriji, Jokić 32 poena i 16 skokova

Izvor: VOA, 19.Dec.2018, 07:08

Košarkaši Denvera ostvarili su i četvrtu uzastopnu pobedu, 21. ove sezone, i zadržali prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Nagetsi su u svom "Pepsi centru" bili bolji od Dalasa - 126:118, a najzaslužniji za trijumf bio je srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je za 35 minuta igre postigao...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.