Skandal u SAD  NBA zvezda brutalno pretukla mladića na sred ulice VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 08:19

Skandal u SAD " NBA zvezda brutalno pretukla mladića na sred ulice VIDEO

Scene nasilja na ulicama u SAD dobile su novi nastavak.

Nakon što se zemlja podigla zbog smrti Džordža Flojda, učesnik izolovanog incidenta bio je poznati američki košarkaš Džej-Ar Smit.

Smit, koji je bio NBA šampiona sa Klivlend Kavalirsima, brutalno je istukao jednog mladića na sred ulice u Los Anđelesu.

Sve zato što mu je ovaj oštetio prozor na kamionetu tokom protesta izazvanih ubistvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džordža Flojda od strane policajca.

U videu objavljenom vidi se kako Smit brutalno šutira momka na zemlji, a i kada pokušava da ustane bivša NBA zvezda, koja je trenutno bez kluba, udara ga nogom u glavu.

U celoj situaciji njegovi prijatelji su uspeli da ga smire da ne napravi još veći skandal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDAL TRESE AMERIKU: Zvezda NBA brutalno PRETUKLA mladića na sred ulice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020

Nasilje ponovo u modi?..Nakon što su se Sjedinjene Američke Države podigle zbog smrti Džordža Flojda, učesnik izolovanog incidenta bio je poznati američki košarkaš Džej-Ar Smit. Smit, koji je bio NBA šampion sa Klivlend Kavsima, brutalno je istukao jednog mladića na sred ulice u Los Anđelesu...Sve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.