Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 05:30

Skandal u SAD: Čuveni NBA igrač optužen da je na silu oralno zadovoljavao muškarca

Hauard se suočava sa optužbom od pre dve godine

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia


Nekadašnji NBA košarkaš Dvajt Hauard, koji trenutno igra u Kini, optužen je od strane jednog muškarca po imenu Stiven Harper da ga je oralno zadovoljio!
Hauard je igrao 18 sezona u NBA ligi i osvojio je prsten sa Los >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Anđeles Lejkersima 2020. godine, a suočava se sa optužbom koja je vezana za 2021. godinu.
Navodno, Hauard je tada bio u konverzaciji sa Harperom preko Instagrama i pozvao ga je u svoju kuću 19. jula 2021. godine. Američki mediji pišu da je Hauard od Harpera tražio trojku, da je ovaj odbio, ali da se ipak pojavio u njegovoj vili.
Optuženi je ustao, sagnuo se nad gospodinom Harperom, uhvatio ga za kukove, nasilno mu skinuo donji veš, obuzda ga i izvršio oralni seks bez pristanka. Gospodin Harper je bio u strahu od neposredne telesne povrede i bio je izdržan i primoran da ostane na mestu, dok je okrivljeni nastavio da ga seksualno navodi – prenose mediji reči iz sudnice.
Foto: AP/Tanjug


U međuvremenu se u celu kaciju navodno uključila i treća osoba, obučena kao „Kiti“, te su imali trojku bez saglasnosti Harpera.
Hauardu ovo nije prvi put da ga povezuju sa homoseksualizmom, jer je 2018. njegova seksualnost bila dovođena u pitanje. Godinu dana kasnije demantovao je da je gej, a vredi pomenuti da je sa reprezentacijom Sad osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Pekingu.
Takođe, pored Lejkersa igrao je za Orlando, Hjuston, Atlantu, Šarlot, Vašington i Filadelfiju.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legendarni NBA igrač optužen da je seksualno zlostavljao muškarca

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2023

Čovjek po imenu Stiven Harper tužio je bivšu zvijezdu Lejkersa Dvajta Hauarda za seksualni napad, zlostavljanje, namjerno nanošenje emocionalnog stresa i lažno zatvaranje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.