Sjajan meč Embida, pobede Filija i Pelikansa

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018, 05:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan meč Embida, pobede Filija i Pelikansa

U noći između ponedeljka i utorka pobede su u NBA zabeležili i Nju Orleans Pelikansi i Filadelfija 76-ersi. Oba tima slavila su na gostovanjima.

E'Twaun Moore pours in a game-high 30 PTS, as the @PelicansNBA top the @Raptors on the road, 126-110.#DoItBig scored 31+ PTS in the 1st, 2nd, & 4th quarter. pic.twitter.com/9iCaPU8l8q

Nju Orleans Pelikansi slavili su na gostovanju Toronto Reptorsima sa 126:110. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Toronto je samo u nekoliko navrata tokom prvog poluvremena uspevao da dođe do vođstva, ali nisu išli dalje od +3. Ipak, tokom prvog poluvremena i na samom početku treće četvrtine bili su rezultatski u igri. Nakon toga Pelikansi su se "odlepili" i samo rutinski išli ka novoj pobedi, sedmoj u sezoni. Torontu je ovo 12. poraz, usleli su Reptorsi ove sezone da upišu tek dve pobede.

The Brow dominated as the Pelicans handed the Raptors their first home loss!

: 25 PTS, 20 REB, 6 AST#DoItBig | #PlayersOnlypic.twitter.com/ExXXOdoqQx

Itvan Mur je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 30 poena. Poen manje dodao je Džru Holidej koji je imao i 14 asistencija. Entoni Dejvis je meč završio sa 25 poena i 20 skokova, a imao je i šest asistencija. Dabl - dabl je zabeležio i Džulijus Rendl sa 17 poena i 12 skokova.

Na drugoj strani najbolji je bio Paskal Siakam sa 22 poena, dva manje je dao Kavai Lenard, a sa 19 je meč završio Serž Ibaka koji je imao i 14 skokova. Kajl Lauri je postigao samo četiri poena, ali je podelio 11 asistencija.

SIXERS WIN! pic.twitter.com/7o5poiqVKx

Filadelfija 76-ersi slavili su na gostovanju Majami Hitu sa 124:114 u meču u kome su praktično sve vreme vodili sem jednog kratkog perioda u kome je prednost imao Majami.

Majami se borio koliko je mogao u ovom meču, ali ništa više sem poraza u ovom meču za njih nije bilo moguće.

Fenomenalan meč odigrao je Džoel Embid koji je za 35 minuta na parketu postigao 35 poena uz 18 skokova i tri asistencije. Embid je pogađao osam od 15 iz igre, postigao je tri trojke iz četiri pokušaja, a sa linije za slobodna bacanja postigao je 16 od 20 poena.

The big fella hits big shots.@JoelEmbiid | #HereTheyComepic.twitter.com/OdbUVmEXTG

Sa 25 poena ga je pratio Džejdžej Redik, Furkan Korkmaz je ubacio 16, a po 13 su dodali Ben Simons i Majk Muskala.

Majamiju nisu pomogla ni 22 poena Gorana Dragića koji je imao i tri skoka i pet asistencija uz dve blokade i jednu ukradenu loptu. Dragića je pratio Džoš Ričardson sa 17 poena, Hasan Vajtsajd je sa 13 poena i 11 skokova zabeležio dabl - dabl.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.