Sferopulos: U NBA ovo zovu raspored porazi; Teodosić? Videćemo

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 20:51

Sferopulos: U NBA ovo zovu "raspored porazi"; Teodosić? Videćemo

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izjavio posle poraza njegovog tima u Ljubljani da je to posledica zgusnutog rasporeda.

U maloj dvorani "Tivoli arene" Cedevita Olimpija je ubedljivo slavila 96:86, samo nekoliko dana posle velike pobede crveno-belih u "večitom" derbiju.

Grčki stručnjak smatra da je problem bila odbrana, što i ne čudi kada znamo da je slovenački tim dao skoro pa duplo više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena u odnosu na prvi meč dve ekipe.

"Česitao bih Cedeviti na pobedi. Igrali su sa više energije. Bilo je jasno da kada dozvolite protivniku da postigne 96 poena, da ste u problemu i da je teško pobediti. Mi smo postigli 86 poena na strani, ali naša odbrana nije bila dovoljna", rekao je Sferopulos i dodao:

"Za mene je ovo posledica rasporeda koji imamo. Igrali smo tri utakmice u pet dana, dva putovanja u ovih pet dana. Kao što shvatate, trudimo se da damo svoje najbolje. Nažalost, to nije bilo dovoljno. U NBA ovo zovu ‘raspored porazi‘. Za nas je to takav poraz. Nastavljamo, još uvek smo prvi u ABA ligi. Imamo dobar momentum u Evroligi."

Miloš Teodosić je tokom treće deonice doživeo povredu zgloba, a Sferopulos nije imao dodatne informacije o njegovom stanju.

"Videćemo, doktori će nam reći", zaključio je Sferopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.