Seltiksi jedva savladali Reptorse bez Irvinga

Izvor: B92, 13.Nov.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltiksi jedva savladali Reptorse bez Irvinga

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Toronto Reptorse 95:94, u dramatičnom derbiju Istoka NBA lige.

Seltiksi su ispustili pet poena prednosti u poslednjem minutu, AL Horford i Džejson Tejtum su omogućili Reptorsima napad za pobedu, ali je Demar Derozan promašio šut dve sekunde pre kraja.

Tako su Seltiksi zabeležili 12. uzastopnu pobedu i učvrstili se na čelu konferencije sa 12-2, dok su Reptorsi poraženi posle tri pobede u nizu i peti su sa 7-5. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Oslabljene neigranjem Kajrija Irvinga Seltikse je predvodio Horford sa 21 poenom (8/9 iz igre), od čega su poslednja četiri bili poslednji poeni Bostona na meču za vođstvo 95:90.

Džejlen Braun je ubacio 18, 16 je postigao Teri Rozijer uz šest skokova, dok je Markus Smart postigao 14 (3/10) uz devet proigravanja i pet uhvaćenih lopti. Dvocifren učinak imao je i Tejtum sa 13 poena i sedam skokova.

Najefikasniji u gostujućoj ekipi bio je tragičar Derozan sa 24 poena, dok je Kajl Lauri dodao 19 uz sedam asistencija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kelti melju i bez Kajrija (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2017

Boston Seltiksi vezali 12. pobedu u nizu, iako su igrali bez prve violine. DeRozan promašio šut za pobedu...Zbog odustva lakše povređenog Kajrija Irvinga, kladionice su Toronto Reptorse videle kao favorite večeras u TD Gardenu, ali Kanađani nisu uspeli da prekinu strašan trijumfalni niz Kelta...Prva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.