Marjanović zaigrao u teksaškom derbiju VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 08:24

Marjanović zaigrao u teksaškom derbiju VIDEO

Košarkaši San Antonio Sparsa su savladali Hjuston Roketse 117:103, u pretposlednjem pripremnom meču NBA lige.

Izabranici Grega Popoviča su odlično ušli u meč, odmah na startu napravili 14:0 seriju i već posle prve deonice stekli dvocifrenu prednost +19 (32:13).

Sparsi su bez problema održavali stečeno vođstvo do poluvremena i na pauzu otišli sa velikih +16 (60:44).

Ipak, Hjuston se probudio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u trećoj četvrtini i prišao na jednocifren minus, pokušao da uhvati priključak (83:75). To im na kraju nije pošlo za rukom.

Sparsi su tokom poslednje deonice uspeli da pronađu ritam i vrate dvocifrenu prednost i do kraja ubedljivo slave (117:103).

U pobedi ekipe iz Teksasa, istakao se Devin Vasel sa 25 poena, tri skoka i jednom asistencijom, pratio ga je Viktor Vembanjama sa 15 poena (3/10 iz igre). Dvocifreni su bili Zek Kolins sa 11 i Čedi Osman sa 10 poena.

Kod Hjustona, Džabari Smit Džunior je upisao 20 poena uz pet skokova, pratio ga je Nejt Vilijams sa 19 poena i osam skokova, dok je Kem Vitmor upisao 17 poena.

Nastup je zabeležio i srpski košarkaš Boban Marjanović, koji je za nešto više od pet minuta na parketu postigao dva poena sa linije penala, uhvatio dva skoka i upisao po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Ekipu Sparsa do kraja pripremnom perioda očekuje duel sa Voriorsima, dok Hjuston dočekuje Majami Hit za koji nastupa srpski košarkaš Nikola Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić flertovao sa tripl-dablom u "generalnoj probi" VIDEO

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 07:53

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Kliperse sa 103:90, u poslednjem pripremnom meču pred start NBA lige...Nikola Jokić bio je najzaslužniji za pobedu tima iz Kolorada. Srpski košarkaš je za 28 minuta, ostvario dabl-dabl učinak sa 25 poena i 14 skokova, a pored toga je uspeo da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.