Izvor: Piplmetar.rs, 28.Nov.2022, 11:32

Šampion se trojkama prošetao kroz Minesotu!

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su Minesota Timbervulse sa 137: 114 i upisali tek drugu gostujuću pobedu ove sezone u NBA ligi.
Voriorsi su bili sjajni večeras, ubacili 20 trojki i bez pobleme savladali Timbervulvse koji nisu bili na svom nivou.
Golden Stejt je form pobede predvodio Stef Kari sa 26 poena, Drejmond Grin ubacio je 19, isto toliko i Džordan Pul.
U ekipi Minesote bolji od ostalih bili Entoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Edvards sa 26 i Karl Entoni-Tauns sa 21 poenom.
Aktuelni šampion sada je na skoru 11-10, dok Minesota ima po 10 pobeda i poraza.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Durent i Kari za slavlje Bruklina!

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Nov.2022

Košarkaši Bruklin Netsa večeras su na svom parketu savladali ekipu Portaland Trejblejzersa rezultatom 111: 97.. Ekipu iz Bruklina fabricate novog trijumfa vodili su raspoloženi Kevin Durent sa 31 poenom i Site Kari koji je ubacio dva poena manje. Kajri Irving upisao je 22 poena.. Ubedljivo najraspoloženiji...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.