Sabonis u Sakramentu – Hild i Haliburton u suprotnom pravcu

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 20:42

Sabonis u Sakramentu – Hild i Haliburton u suprotnom pravcu

Sakramento Kingsi i Indijana Pejsersi dogovorili su novi trejd u NBA ligi, prenosi Adrijan Vojnarovski.

Domantas Sabonis će zajedno sa Džeremijem Lembom i Džastinom Holidejem put Sakramenta.

Uz to, uključenj je i Indijanin pik druge runde za 2027. godinu.

U suprotonm pravcu će Badi Hild, Tajris Haliburton i Tristan Tompson.

Ovakav potez uprave Kingsa naišao je na osudu navijača i nepristrasnih ljubitelja košarke prvenstveno zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je u posao uključen Tajris Haliburton.

Mladi košarkaš na poslednje 24 utakmice beleži u proseku 17,3 poena po meču i 9,4 asistencije. Tokom karijere za tri šuttira 41,1 odsto.

Ipak, dve glavne figure u ovom trejdu su Sabonis i, uslovno rečeno, Hild. Litvanac je ove sezone na prosecima od 18,9 poena i 12,1 skoka.

Kada je u pitanju Hild, on je dugo povezivan sa Lejkersima, ali će na kraju put Indijane. On ove godine po meču beleži najgori poenterski učinak od dolaska u Kingse – 14,4 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Veliki trejd šest igrača – Sabonis u Sakramentu, Hild i Halibarton u Indijani

Izvor: RTS, 08.Feb.2022

U velikom trejdu koji je već izaziva brojna sporenja iz kategorije "ko je bolje prošao?" u američkim medijima Indijana Pejsersi su poslali u Sakramento Domantasa Sabonisa, Džeremija Lamba i Džastina Holideja, a zauzvrat su dobili Tajrisa Halibartona, Badija Hilda i Tristana Tompsona. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.