ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Kevin Durent bi mogao da pojača Denver

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 10:52

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Kevin Durent bi mogao da pojača Denver

Previše slučajnosti.

Istog trenutka kad je objavio da želi da napusti Bruklin, počela je licitacija gde će Kevin Durent, jedan od najboljih NBA igrača da nastavu karijeru.

Durent želi ekipu koja je konkurentna u borbi za titulu, a Bruklin to očigledno nije u ovom momentu, a poznati košarkaški novinar Majk Singer "zapalio" je američku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnost svojim tvrdnjama.

On je na Tviteru izneo teoriju da se Nagetsi spremaju za dolazak Durenta.

I don't *really* subscribe to conspiracy theories, but the #Nuggets have now landed one of KD's mentees (Watson), one of his best friends (DeAndre), another former teammate (Brown) & already had one of his friends (Jeff Green) on the team. And that's before you get to the 2x MVP.

— Mike Singer (@msinger) July 3, 2022

- Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali Nagetsi su sada potpisali igrača kome je KD mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijateja (Džef Grin). A sve je to tu i pre nego što pomenete dvostrukog MVP-a NBA lige -  napisao je Singer.

To svakako neće biti lako jer je sjajni krilni košarkaš pod maksimalnim ugovorom sa Bruklinom i to do sezone 2025/26.

Kao nova destinacija Kevina Durenta pominje se i njegov bivši klub Golden Stejt, ali i Ratnicima je problem njegov unosni ugovor.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.