STIŽU LOŠE VESTI: Ništa od nastavka NBA!? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 15:10

STIŽU LOŠE VESTI: Ništa od nastavka NBA!? (FOTO)

Adam Silver više nego jasan.

Adam Silver, komesar NBA lige, saopštio je da će NBA sezona biti ponovo suspendovana ukoliko dođe do značajnog širenja koronavirusa.

Silver je u razgovoru sa, između ostalog, izvršnom direktorkom asocijacije NBA igrača NBPA Mišel Roberts i predsednikom NBPA Krisom Polom, pričao o mnogim stvarima, a jedna od ključnih je bila bezbednost igrača u Dizni svetu u Orlandu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Real večeras (22.00) protiv Hetafea ima priliku da pobegne Barseloni na četiri boda razlike i teško da će propustiti takav zicer. Kvota na keca je 1,45, a na 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Hetafe.

NBA je postigla dogovor da se liga nastavi 30. jula, izbačen je i zvaničan kalendar, ali Silver ističe kako postoji mogućnost otkazivanja ukoliko dođe do rasprostranjenja virusa Covid-19.

#NBA La NBA espera reiniciar la temporada el próximo 30 de julio pero su comisionado, Adam Silver, no descarta frenar el regreso a las actividades si se detectan casos de coronavirus entre jugadores.#QuédateEnCasa #LávateLasManos pic.twitter.com/T0QYLKSqWt

— Habla Deportes (@HablaDeportes) July 2, 2020

- Ukoliko bude došlo do značajnijeg širanje koronavirusa u našem timu, odnosno u ligi, to će nas dovesti do ponovnog stopiranja. U stalnom smo kontaktu s medicinskim radnicima s Floride i još nije ustanovljen 'prag' koji bi nas doveo do takve odluke. Želimo da vidimo kako će se odvijati naši testovi, protokoli, i onda ćemo na osnovu šire slike donositi odluke - rekao je Silver.

NBA liga saopštila je u petak da je od 302 testirana košarkaša njih 16 pozitivno na virus Covid-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.