Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFAN MARKOVIĆ ZNA NEŠTO: Mnogi će odahnuti kad Teo…

Sada već bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković govorio je za ruske medije o Milošu Teodosiću i njegovom mogućem odlasku u NBA ligu.

Cela Evropa se bavi temom Miloš Teodosić, hoće li Srbin postati najplaćeniji evropski igrač ikada, ili će se odlučiti za NBA ligu. O tome je govorio njegov saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj Stefan Marković.
– Mislim da je Teodosić spreman za američku ligu, posebno sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vizijom, sposobnošću da organizuje napade i deli pasove. Kao ljubitelj košarke i njegov veliki navijač bi voleo da ga vidim da igra preko bare. Ipak, u NBA mnogo zavisi i od toga u kakvu sredinu odeš. Nisam tamo igrao, ali imamo primer drugih kvalitetnih evropskih igrača koji se nisu proslavili – rekao je Pefi za Championat.ru.
On je istakao da će mnogima lakunti ako srpski virtouz napusti Rusiju i Evropu.
– Naravno da bi uticao. Ne samo u VTB ligi, već bi i svi timovi u Evroligi odahnuli. Igrač njegovog kalibra godinama je pravio probleme rivalima, ali i u slučaju njegovog odlaska CSKA neće biti mnogo slabiji – zaključio je Marković.
The post STEFAN MARKOVIĆ ZNA NEŠTO: Mnogi će odahnuti kad Teo… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.