ŠTA TO BEŠE PROTOKOL? Odložen još jedan meč NBA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 00:03

ŠTA TO BEŠE PROTOKOL? Odložen još jedan meč NBA lige

Vašington u sve večim poblemima.

Pravila i protokoli koji su ustanovljeni zbog korona virusa u NBA ligi, kako bi sezona mogla da se odvija uz najmanje mogueć smetnje, izgleda da se stalno krše pošto će još jedan meč biti odložen.

Radi se o utamici između Vašington Vizarda i Šarlot Hornetsa koja je trebalo da se igra u sredu i koja je pomerena zbog toga što tim iz glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grada SAD ima petoricu košarkaša koji su pozitivni na korona virus i još uvek ne mogu da se vrate na parket.

Ovakv rasplet stavlja Vašington u sve težu poziciju jer im je meč protiv Šarlota četvrti koji je odložen, a poslednji put su na parketu bili 12. januara kada su igrali protiv Finiks Sansa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver, manekenka koja se dopada Nejmaru
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.