ŠTA REĆI POSLE OVOGA? Najveće zvezde NBA lige OČARANE Jokićem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 18:18

ŠTA REĆI POSLE OVOGA? Najveće zvezde NBA lige OČARANE Jokićem (VIDEO)

Iako nije treći put uzastno MVP, svi znaju da je najbolji.

Denver Nagetsi su predvođeni Nikolom Jokićem u finalu Zapada "počistili" Los Anđeles Lejkerse na čelu Lebronom Džejmsom i tako obezbedili mesto u velikom finalu najjače lige na svetu.

Jokić je pokazao celom svetu da je nezasluženo ostao i bez trećeg vezanog MVP priznanja u nizu u NBA ligi sa prosekom od 27,8 poena, 14,5 skokova i 11 asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u finalu Zapada.

On je najkorisniji igrač finala Zapadne konferencije, a dok čeka debi i prvi meč velikog finala 1. juna, dobio je video od NBA lige, u kom su najveće NBA zvezda govorile o njemu.

"Jokic is gonna go down as one of the all-time great centers to ever touch a basketball"

NBA stars express their appreciation for the two-time #KiaMVP 👏

Nikola Jokic makes his #NBAFinals presented by @YouTubeTV debut June 1 at 8:30 PM ET on ABC! pic.twitter.com/vWRcuOugnP

— NBA (@NBA) May 26, 2023

- Jokić će ostati jedan od najboljih centara svih vremena koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu - reči su Kevina Durenta, zvezde Finiks Sansa.

- Sve počinje i završava se sa Nikolom Jokićem. Neverovatan igrač, tao je dva puta za redom bio MVP - naglasio je košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin.

- Igra za svoje saigrače i saigrači igraju za njega - istakao je Janis Adetomumbo iz Milvoki Baksa.

- Ludo je to šta može da uradi. Čudovište - kazao je Džoel Embid, centar Filadelfije.

- Znam koliko je Džoker neverovatan. Skidam kapu, on je poseban - rekao je Lebron Džejms.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.