Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 09:39

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI: Kevin Panter ODBIO dve NBA ponude

Iza sebe ima odličnu sezonu.

Kapiten Partizana Kevin Panter imao je u prethodnom periodu dve ponude iz NBA lige, piše grčki "Apex Sport", a prenose Sportske.net

Američki bek za sobom ima fenomenalnu sezonu u kojoj je bio jedan od najboljih igrača u Evroligi sa 16.1 ubačenim poenom u proseku. Odlično se snašao u ulozi lidera ekipe i stoga i ne čude ponude koje stižu za njega.

Njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preferencije, barem one pređašnje, bile su da pokuša da se okuša u NBA ligi. Ali, ovog puta to nije nužno, jer, dve ponude neimenovanih timova su stigle, međutim, Panter im se zahvalio.

Najvažniji element za takvu odluku jeste što su one dospele od franšiza koje mu ne mogu obećati željenu ulogu u timu, a nije mu se dopala ni finansijska ponuda.

Grci podsećaju da Panter ima poziv i Ergina Atamana i Panatinaikosa i očekuju da on odgovori neposredno nakon završetka finalne serije ABA lige. Novac nije problem za "zelene" koji kreiraju novi projekat u "OAKA areni".

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tara Milutinović, unuka Bore Milutinovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.