SRPSKO VEČE U NBA: Radovali se Vasa i Bogdan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 09:59

SRPSKO VEČE U NBA: Radovali se Vasa i Bogdan (VIDEO)

Pobede Šarlota i Atlante.

U noći kad je Nikola Jokić zadivio ceo svet i u duelu protiv Golden Stejta odigrao još jednu istorijsku utakmicu o čemu više možete da pročitate OVDE, dosta uspeha imali su i ostali srpski igrači u NBA.

Košarkaši Atlante su prekinuli niz od tri poraza pošto su na svom parketu bili bolji od Orlanda sa 109:92.  Hoksi su na ovom meču bili bez svog najboljeg košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tre Janga, ali su uprkos tome stigli do trijumfa. Sjajnom plejmejekeru sledi operacija leve ruke i najmanje mesec dana pauze.

Atlantu je bez njega do pobede predvodio Dežonte Marej sa 25 poena, 11 asistencija i devet skokova, dok je Džejlen Džonson dodao 21 poen.

Kapiten reprezentacije  Srbije Bogdan Bogdanović je i desetu utakmicu u nizu bio dvocifren. Kao starter, u izostanku pomenutog Janga, pobedi je doprineo sa 17 poena (5/11 iz igre, 3/5 za tri), pet skokova i tri asistencije.

Šarlot se preporodio od kako je Vasilije Micić stigao u Severnu Karolinu, Hornetsi od dolaska Vase imaju pet trijumfa na šest utakmica. Pre svega sjajnom odbranom stigli su do novog slavlja na gostovanju u Portlandu - 93:80.

Hornetse su do pobede vodili Nik Ričards sa 21, Majlis Bridžis sa 18 i Brendon Miler sa 17 ubačenih poena, a dobar meč odigrao je i Vasilije Micić. Srpski plejmejker je za 24 minuta na parketu upisao 11 poena, sedam asistencija i po dva skoka i ukradene lopte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.