SRCEPARAJUĆE: Samo par dana pre nego što su poginuli Kobi je ćerki poslao ovu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRCEPARAJUĆE: Samo par dana pre nego što su poginuli Kobi je ćerki poslao ovu poruku (FOTO)

Velika tuga.

Kobi Brajant, legendarni NBA košarkaš, poginuo je u helikopterskoj nesreći, zajedno sa ćerkom Điđi i još sedam osoba. Samo nedelju dana pre smrti, bivši igrač Los Anđeles Lejkersa na Instagramu čestitao je rođendan svojoj najstarijoj ćerki Nataliji koja je 19. januara napunila 17 godina.

- Srećan rođendan mom detetu. Volim te preko svake mere. Za mene ćeš uvek biti moja mala princeza - napisao je Brajant na svom Instagram nalogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Happy Birthday my baby. I love you beyond measure. You will always be my little Principessa #17

Објава коју дели Kobe Bryant (@kobebryant) дана 19. Јан 2020. у 7:19 PST

Podsetimo, Brajant je ostavio dubok trag u NBA, a u dresu "Jezeraša" proveo je punu 21 godinu. Pored pet NBA prstenova, osvojio je i zlato sa reprezentacijom SAD na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.