SRBIN ĆE TRENIRATI DURENTA! Ameri cene Čačanina, čeka ga klupa Finiksa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 16:47

SRBIN ĆE TRENIRATI DURENTA! Ameri cene Čačanina, čeka ga klupa Finiksa

Postao bi tek drugi Evropljanin na mestu prvog stratega NBA ekipe, posle svog sunarodnika.

Srpski trener Darko Rajaković jedan je od kandidata za novog trenera Finiksa, prenosi NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Rajaković je u grupi pomoćnih trenera iz najjače lige koji su dobili dozvolu svojih klubova da budu intervjuisani za posao glavnog trenera u Arizoni, nakon što je Met Išbija odlučio da smeni Montija Vilijamsa.

Osim Rajakovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji radi u Memfisu kod trenera Tejlora Dženkinsa, kandidati za klupu Sansa su još Đordi Fernandez iz Sakramenta i Čarls Li iz Milvokija.

Finiks ima velike planove za leto pošto žele da dovedu i Džejmsa Hardena iz Filadelfije. Nije nemoguće da Finiks trejduje Diandrea Ejtona, prvog pika sa drafta 2019. godine.

Podsetimo, prethodno se Darko Rajaković našao i u užem krugu kandidata za klupu Toronta, s tim da Reptorsi još nisu izabrali naslednika Nika Nursa.

Ukoliko bi postao trener nekog od ova dva kluba, postao bi tek drugi Evropljanin kome je to uspelo za rukom u NBA pošto je prethodno upravo Finiks angažovao Igora Kokoškova (2018-19).

Darko Rajaković ima 44 godine i još od devedesetih godina je u trenerskim vodama. Radio je u mlađim kategorijama čačanskog Borca (gde je i rođen), da bi potom preuzeo mlađe kategorije Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.
Pogledaj vesti o: NBA,   Insajder

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.