SLIKA OBJAVLJENA JAVNO - ČESTITAO JOJ GODIŠNJICU: Boban ogromnom šakom hvata suprugu za grudi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 09:46

SLIKA OBJAVLJENA JAVNO - ČESTITAO JOJ GODIŠNJICU: Boban ogromnom šakom hvata suprugu za grudi (FOTO)

Njegov način...

Boban Marjanović vredno trenira u Orlandu gde njegovi Dalas Meveriksi zajedno sa ostalim timovima čekaju nastavak NBA lige koji je zakazan za 30. jul.

Odužila se pauza u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu izazvana pandemijom korona virusa, a Meveriksi svoj prvi meč igraju 31. jula i to protiv Hjuston Rokista.

Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Marjanović odlično zabavlja u Diznijevom kompleksu gde će završiti sezonu i provesti nekoliko meseci, svedoči i njegov Instagram gde objavljuje ludorije sa treninga u društvu kolega, a pre svih Luke Dončića (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Bobi je sada rešio da pređe na ozbiljne teme, ali nije i da se uozbilji. On je nastavio da se šali, a ovoga puta na svoj i ženin račun.

Happy anniversary @mrsbobi ! ❤️😍😎😂

Објава коју дели Boban Marjanovic (@boban) дана 13. Јул 2020. у 2:46 PDT

Centar od podosta centimetara preko dva metra čestitao je supruzi Milici Marjanović godišnjicu braka i to na svoj, neuobičajen, šeretski način.

On je objavio zajedničku fotografiju sa njom na kojoj je svojom ogromnom rukom uhvatio za grudi, a u opisu slike je uz nekoliko emotikona sa smeškom i srcima kratko dodao:

- Srećna godišnjica Milice - poručio je on supruzi koja je trenutno u Beogradu, a ispod objave se javilo "pola" NBA lige i pridružilo se ovim neobičnim čestitkama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.