SKANDALOZNE REČI: NBA liga kaznila Jokića zbog ove rečenice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNE REČI: NBA liga kaznila Jokića zbog ove rečenice (VIDEO)

Srpski as moraće da plati novčanu kaznu.

Denver je noćas izgubio od Memfisa, a Nikola Jokić odigrao je veoma slabu partiju uz samo jedan šut iz igre i to promašen za pobedu. Ipak, to nije bio kraj muka Somborca koji je u međuvremenu saznao i da je kažnjen sa 25.000 dolara i to zbog uvredljivog rečnika.

NBA: Jokić promašio pobedu, Srbi gubili, Bogdanović ponovo na parketu! Povreda je prošlost (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
SLEDEĆE NEDELJE CRNO-BELI U SANKT PETERBURUGU: SA Partizanom Grobari mogu i u Rusiju (FOTO)

Sve se dogodilo prošle nedelje kada su Nagetsi igrali protiv Čikago Bulsa i ostvarili pobeduu kojoj ih je prilično namučio ruki Bikova Vendel Karter. Posle meča su novinari pitali Jokića o Karteru i njeogovom rasponu ruku, a Nikolin odgovor je bio ''No homo, but he's longer than you expect''. U prevodi na srpski jezik rečenica glasi "Nisam homoseksualac, ali ima duži (raspon ruku) nego što očekujete".

CRINE 😭😭😭RT @_CoronaLime_: Nikola Jokic just got fined $25,000 by the NBA for this comment. #Nuggets pic.twitter.com/8v7sslPNa4

— blu noze (@blu_noze) November 8, 2018

Nije mnogo trebalo da se ova izjava raširi putem društvenih mreža i brzo dođe i do čelnika NBA lige koji su odmah reagovali zbog ovakvog istupa u javnosti, a Jokić platio ceh zbog svojih reči.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.