SKANDAL U SAD: Dvostruki NBA šampion PUCAO na par koji mu je UPAO na posed, pa završio iza REŠETAKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 16:55

SKANDAL U SAD: Dvostruki NBA šampion PUCAO na par koji mu je UPAO na posed, pa završio iza REŠETAKA (VIDEO)

Ne zna šta ga je sašlo.

Bivši bek Lejkersa i dvostruki NBA šampion sa timom iz Los Anđelesa Šenon Braun (34) uhapšen je u mestu Tajron, u Džordžiji, jer je pucao iz puške na par koji se ušetao na njegov posed. 

Prema jednoj verziji lokalnih medija, koji se pozivaju se na izvore iz policije, Braun je pomislio da su u pitanju provalnici, pa je zapucao, dok druga kaže da su muškarac i žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo želeli da se raspitaju oko cene kuće pošto je ispred stajala tabla sa natpisom "na prodaju".

Kapija od dvorišta bila je otvorena, kao i ulazna vrata kuće, pa su "nezvani gosti" dali sebi slobodu da kroče ka kući. Na njihovu sreću, Šenon je bio neprecizan.

Former Laker Shannon Brown got arrested for shooting two people that just walked into his house cause he had a for sale sign outside. Them folks let themselves in and he practice his rights of the Castle doctrine. Smdh 🤦🏾‍♂️ pic.twitter.com/NRHtPHWH4f

— Rome 🇳🇬 (@Rome_61V) May 8, 2020

- Muškarac iz Tajrona je uhapšen zbog nasilnog napada pucanjem iz puške u pravcu dvoje ljudi koji su rekli da su mu ušli na posed jer su mislili da je kuća na prodaju - prenose američki mediji.

Ovaj par je u izjavi policiji rekao da su videli muškarca koji je krenuo da ide ka njima, čim su oni kročili na posed. Braun im je kazao da priđu, a potom je ubrzao sa puškom u rukama i ispalio ka njima pet-šest hitaca.

Šenon je u svoju odbranu istakao da je pomislio da je u pitanju provala, pa je reagovao kako bi zaštitio svoje vlasništvo. Istraga, koja je u toku, pokazaće šta se zapravo dogodilo tog dana, u pitanju je bio 2. maj.

Podsetimo, proslavljeni bek Šenon Braun je u Lejkersima igrao tri sezone sa prosekom od 7.9 poena, dva skoka i 1.2 asistencije po meču. Zahvaljujući vrhunskim fizičkim predispozicijama ostao je upamćen po spektakularnim zakucavanjima i blokadama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.