ŠAMPIONSKA POJAČANJA: Jokić dobio dva saigrača sa kojima će jurišati na prsten – plej i bivši as Lejkersa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

ŠAMPIONSKA POJAČANJA: Jokić dobio dva saigrača sa kojima će jurišati na prsten – plej i bivši as Lejkersa

Sve je gotovo.

Čelnici NBA ligaša Vašingtona prosledili su u Denver dvojicu košarkaša Kentavijusa Koldvel-Poupa i Iš Smita u zamenu za Montea Morisa i Vila Bartona, prenose američki mediji.

Smit (34) je prošle sezone u redovima Vašingtona prosečno postizao 6,3 poena i imao 3,8 asistencija i 2,2 skoka po utakmici. Američki mediji navode da će 34-godišnjem plejmejkeru ekipa Denvera biti 13. klub u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA.

Smit je ranije nastupao za Hjuston, Memfis, Golden stejt, Orlando, Milvoki, Feniks, Oklahomu, Filadelfiju, Nju Orleans, Detroit, Vašington i Šarlot. On je postao rekorder po broju klubova za koje je igrao u NBA ligi.

Read all about it 📰https://t.co/E9kXF9Sinf

— Denver Nuggets (@nuggets) July 6, 2022

Koldvel-Poup (29) je prošle sezone za Vašington ubacivao 13,2 poena i imao je 3,4 skoka po utakmici. Prethodno je igrao za Detroit i LA Lejkerse.

Sa druge strane, Moris je u ekipi Denvera imao prosek od 12,6 poena, 4,4 asistencije i tri skoka, dok je Barton prosečno ubacivao 14,7 poena po meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.