SAMO DA NE IZGUBI MILIJARDU DOLARA: NBA liga došla na OVAKVU ideju kako bi završila sezonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DA NE IZGUBI MILIJARDU DOLARA: NBA liga došla na OVAKVU ideju kako bi završila sezonu (FOTO)

Sve će se dešavati u Las Vegasu.

NBA liga prekinula je takmičenje 11. marta zbog pandemije korona virusa, a ukoliko bi došlo do potpunog prekida sezone organizacija bi izgubila oko milijardu dolara, pa će liga pokušati na sve načine da izbegne taj scenario.

Došlo se na ideju da bude okončan regularni deo sezone, a da slabije rangirani timovi odigraju tunrir kojim bi se popunila mesta u plej-ofu. Prema toj ideji, prvo kolo plej-ofa igralo bi se na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri pobede, a potom bi se do velikog finala sve igralo na jednu pobedu. Tek bi u borbi za trfoej ponovo bilo igrano na tri pobede.

The NBA might finish its season with a tournament in Las Vegas https://t.co/s99pmNW4uB

— Las Vegas Locally 🌴 (@LasVegasLocally) March 27, 2020

Ideja je da se svi mečevi igraju u Las Vegasu u ''Tomas i Mek Centru'' i ''Koks Paviljonu'' gde se inače odigravaju mečevi Letnje lige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: NBA,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.