SAM JE OTKRIO: Nikad nećete pogoditi koji broj će Bogdanović nositi u Sakramentu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAM JE OTKRIO: Nikad nećete pogoditi koji broj će Bogdanović nositi u Sakramentu (FOTO)

Bivši košarkaš Fenera prelazi u NBA.

Potpisao je Bogdan Bogdanović prvi ugovor u najjačoj ligi sveta i to u klubu u kojem su briljirali Peđa Stojaković i Vlade Divac, koji je i menadžer Sakramenta. Upravo on je i ‚kriv‘ što Bogdan prelazi u NBA, a zbog obaveza koje je imao odlaskom na potpisivanje ugovora, nije se prenela važna informacija a to je koji broj dresa će zadužiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

SJAJNE VESTI ZA ĐORĐEVIĆA: Španci bez jako važnog igrača dolaze na EP! (FOTO)

OTPUTOVALI U SLOVAČKU: Naši najbolji juniori u subotu startuju na EP (FOTO)

Tu dilemu je otklonio sam Bogdanović, koji je na Fejsbuku postavio dres koji će nositi u predstojećoj sezoni na kojem stoji broj – 8.

Bogdanović se trenutno nalazi na Kopaoniku, gde se pridružio reprezentativnim drugovima uoči priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava od 31. avgusta a naša selekcija igraće u Turskoj.

PAO POTPIS: Partizan doveo veliko pojačanje! (VIDEO+FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.