Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 14:57

SAD JE BOLJE: Lebronov sin otpušten iz bolnice

Brpni Džejms doživeo srčani zastoj na treningu.

Njastariji sin zvezde NBA i Los Anđeles Lejkersa Lebrona Džejmsa, Broni, otpušten je iz bolnice tri dana pošto je doživeo srčani zastoj. Broni Džejms je u utorak tokom treninga na Univerzitetu Južna Kalifornija doživeo srčani zastoj posle čega je prevezn  ubolnicu.

 - Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, Broni Džejms je uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lečen - naveli su iz bolnice i dodali da je Broni Džejms pušten kući gde se sada odmara.

Lebronov sin je stigao u bolnicu "potpuno svestan, neurološki netaknut i stabilan". Iz bolnice su naveli da će se lečenje nastaviti, ali da su "ohrabreni njegovim odgovorom". Lebron Džejms zahvalio se u četvrtak navijačima na podršci i molitvama za njegovog sina.

 - Porodica je na okupu, bezbedna i zdrava. Imaćemo više da kažemo kada za to budemo spremni, ali želeo sam da vam kažem koliko nam je vaša podrška značila - napisao je Lebron Džejms na društvenim mrežama.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.