Rudi Fernandes ostaje u Madridu do 2020.

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudi Fernandes ostaje u Madridu do 2020.

Košarkaš Real Madrida Rudi Fernandes produžio je danas ugovor sa šampionom Evrope.

Uoči početka treće utakmice finalne serije španskog prvenstva između Real Madrida i Baskonije, prvotimac "Kraljevskog kluba" Rudi Fernandes parafirao je novi ugovor.

Španski reprezentativac dogovorio je nakon višemesečnih pregovora produžetak saradnje do 2020. godine, prenosi "Marka".

Dve strane su pregovarale više meseci unazad, ali su tek tokom nedelje na izmaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogovoreni detalji vezani za finansije.

Bek Real Madrida vratio se u klub nakon izleta u NBA ligi, tako da je od 2012. godine član aktuelnog šampiona Evrope sa kojim je osvojio dve Evrolige i četiri titule u španskoj ACB ligi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Velški Ćavi" ostaje u Stouku

Izvor: RTS, 18.Jun.2018

Fudbaler Stouka Džo Alen produžio je ugovor do 2022. godine, iako je engleski tim ispao iz Premijer lige. . Dvadesetosmogodišnji velški reprezentativac preuzeo je odgovonost zbog loših rezultata kluba u protekloj sezoni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.