Rubio potpisao VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 16:04

Rubio potpisao VIDEO

Španski košarkaš Riki Rubio zvanično je potpisao ugovor sa ekipom Barselone.

Rubio je pre potpisa duže vreme trenirao sa ekipom, posle koje je odlučio da se vrati u katalonski tim.

Riki je već igrao za špansku reprezentaciju, sa kojom je doživeo dva poraza na startu kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine protiv Letonije i Belgije.

Igrao je za Barselonu i Huventud u Evropi. NBA karijeru gradio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Minesoti, Juti, Finiksu i Klivlendu. Ne zna se još uvek kada će ponovo zaigrati u dresu Barselone.

Rubio se tako i zvanično vratio u evropsku košarku, posle zapažene karijere koju je imao u NBA ligi i mogao bi da bude od velike pomoći ekipi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ne postoji tačna dijagnoza, ali simptomi su ukazivali na loše mentalno stanje"

Izvor: B92, 26.Feb.2024

Iskusni španski košarkaš Riki Rubio zvanično je potpisao ugovor sa Barselonom...Rubio je pre potpisa duže vreme trenirao sa ekipom, posle kog je odlučio da se vrati u katalonski tim i evropsku košarku..."Nije bilo jednostavno Barsi da ispuni moje zahteve, koji su prilično neobični. Došao sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.