Izvor: Piplmetar.rs, 30.Sep.2023, 06:37

Rob Pelinka o Lebronu: „Preko 20 godina je u ligi, a za novu sezonu se sprema kao ruki“

Pravi profesionalac i jedan od najboljih ikada

Foto: Tanjug/AP


Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms trenutno ima 38 godina, a rođendan mu je 30. decembra. Impresivno je da za manje od mesec dana počinje svoju 21. NBA sezonu.
A ipak, sprema se kao da je novajlija kako kaže Rob Pelinka, potpredsednik košarkaških operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Los Anđeles Lejkersa i generalni menadžer.
– To je zapanjujuće za igrača koji već ima 20 godina ispod haube i koji se priprema za 21 kao da je novajlija. On je radio treninge u 6 ujutru. Verovatno je bio u našoj zgradi koliko i bilo koji igrač ovog leta. Bio je u teretani koliko i svaki igrač. Bilo koji tim za koji je Lebron igrao, bilo je prilično ujednačeno da njegov rad postavlja standarde – rekao je Pelinka.
Prošle sezone, Džejms je prosečno beležio 35 i po minuta po utakmici za 29 poena uz 50 odsto šuta, osam skokova i sedam asistencija u proseku. Međutim, u poslednjih pet sezona je propustio 111 utakmica zbog povrede, dok je u prethodnih 15 propustio 71.
(Telegraf.rs)


Video: Dušan Bulut o zlatu basketaša i srebru košarkaša: Najavio povratak na FIBA turneju

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rob Pelinka o Lebronu: “Preko 20 godina je u ligi, a za novu sezonu se sprema kao ruki”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2023

Pravi profesionalac i jedan od najboljih ikada Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms trenutno ima 38 godina, a rođendan mu je 30. decembra. Impresivno je da za manje od mesec dana počinje svoju 21. NBA sezonu. A ipak, sprema se kao da je novajlija kako kaže Rob Pelinka, potpredsednik...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.