Rival Orlova sa šest NBA igrača

Izvor: MVP.rs, 11.Jul.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rival Orlova sa šest NBA igrača

Bumersi su saopštili na koga račnaju.

Samo dva dana nakon što je izborila plasman na Olimpijske igre i dan pošto je saznala imena rivala u Brazilu, selekcija Srbije je već okrenuta izazovima koji je čekaju u Rio de Žaneiru. Nakon Sjedinjenih Američkih Država, Orlovi znaju šta mogu da očekuju i od Australije. Bumersi su objavili konačan spisak od 12 igrača na koje računaju za Igre.

Selektor Andrej Lemanis na raspolaganju će imati šest NBA igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Predvodiće ih Peti Mils, Metju Delavedova, Džo Ingls i Endru Bogut. Pored njih, tu su još dva člana Detroita, Kameron Berstou i Eron Bejns. Za Australiju će i u Riju nastupati veteran Dejvid Andersen, a zvučna "evropska imena" na spisku su Rajan Brokof iz Lokomotive Kubanj i Brok Motum, koji je pružao dobre partije u dresu Žalgirisa prethodne sezone.

Pored Amerike, Australije i Srbije, u A grupi košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama se nalaze i selekcije Francuske, Kine i Venecuele.

SPISAK

Plejmejkeri: Peti Mils (27, 183, San Antonio), Metju Delavedova (25, 193, Milvoki), Demijan Martin (31, 186, Pert)

Bekovi: Kris Golding (27, 192, Torino), Kevin Liš (30, 188, Sidnej)

Krila: Džo Ingls (28, 203, Juta), Rajan Brokof (25, 210, Lokomotiva Kubanj)

Krilni centri: Dejvid Andersen (36, 213, ASVEL) Kameron Berstou (25, 206, Detroit)

Centri: Endru Bogut (31, 213, Dalas), Eron Bejns (29, 208, Detroit), Brok Motum (25, 208, Žalgiris)

Trener: Andrej Lemanis

(foto: Michelle Couling Photography)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.