Rekord karijere Bogdanovića u NBA ligi

Izvor: Beta, 20.Nov.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord karijere Bogdanovića u NBA ligi

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postavio je u noći izmedju utorka i srede rekord karijere u NBA ligi.Bogdanović je u pobedi Sakramenta nad Finiksom sa 120:116 postigao 31 poen i predvodio je svoju ekipu.Imao je i sedam asistencija i četiri skoka.Bogdanović je iz igre šutirao 11 od 14, uz sedam pogodjenih trojki iz devet pokušaja.Njegov saigrač Nemanja Bjelica dao je 17 poena i imao osam skokova.Golden Stejt je prekinuo niz od sedam poraza, pobedom nad Memfisom rezultatom 114:95.Marko Gudurić je igrao šest minuta za poraženi tim i zabeležio je samo jednu asistenciju.Los Andjeles Lejkersi su sa 112:107 pobedili Oklahomu, uz tripl-dabl Lebrona Džejmsa, koji je dao 25 poena i imao 11 skokova i 10 asistencija.Nju Orleans je pobedio Portland rezultatom 115:104.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović oduševio i Badija Hillda: Bogi je ludak!

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Kod nas nikada ne znate ko će iskočiti. To može biti Bjelica, Bogdan ili ja.. Uvek je tu neko ko će kazniti rivala – kaže košarkaš Sakramenta BLISTA Bogdan Bogdanović u poslednjih nekolikom mečeva u Sakramentu, a potvrda da je srpski reprezentativac na tragu forme sa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.