Rej Alen ide kod Lebrona u Klivlend

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rej Alen ide kod Lebrona u Klivlend

Legendarni NBA as Rej Alen nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Klivlend Kavalirsima, gde bi trebalo da provede svoju 19. sezonu kao profesionalac u najjačoj ligi sveta.

Rej Alen

 

Alen će tako nastaviti saradnju sa Lebronom Džejmsom sa kojim je prethodne dve sezone igrao za Majami Hit. Pre Alena, Kavsi su doveli još jednog veterana i bivšeg igrača Hita, krilnog igrača Majka Milera koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

 

Alen je nedavno napunio 39 godina, prošle sezone je odigrao ukupno 93 utakmice za Majami i prosečno beležio 9,6 poena uz 2,8 skokova i 2 asistencije po meču.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neuništivi Alen neće još u penziju, sa Lebronom napada svoj treći NBA prsten

Izvor: Blic, 24.Jul.2014

Iskusni košarkaš Rej Alen blizu je prelaska u Klivlend Kavalirse, gde bi trebao da se pridruži doskorašnjem saigraču iz Majamija, Lebronu Džejmsu koji je se vratio u ekipu iz Ohaja...Ovom 39-godišnjem košarkašu istekao je ugovor sa Majamijem, a konačnu odluku o tome da li će nastaviti svoju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.