Ražnatović o dolasku Stiva Kera: Gest za poštovanje koji nećemo zaboraviti

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 19:45

Ražnatović o dolasku Stiva Kera: Gest za poštovanje koji nećemo zaboraviti

Dejan Milojević sahranjen je ovog ponedeljka u Beogradu, a na večni počinak ispratio ga je i trener Golden Stejta Stiv Ker.

Ker sa stručnim štabom stigao je u prestonicu Srbije da oda poslednji pozdrav Milojeviću, koji mu je tri godine bio pomoćnik u Voriorsima.

O dolasku prvog trenera Golden Stejta na Milojevićevu sahranu, oglasio se i menadžer Miško Ražnatović.

"Jedan od najtrofejnijih NBA trenera Stiv Ker, kao i mnogobrojni članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Golden Stejt Voriors organizacije, prevalili su ogroman put, kako bi danas u Beogradu odali poslednju poštu prijatelju i kolegi, našem Dejanu Milojeviću! Zadržaće se u Beogradu svega dvadesetak sati, i propustiće važan meč u Solt Lejk Sitiju, upravo u gradu, u kome je Dejan preminuo. Gest, koji izaziva veliko poštovanje i gest koji niko od nas kojima je Dejan bio drag u srcu neće nikada zaboraviti! Ništa ne može da promeni tragediju koja se desila, ali će se Dekijeva američka i evropska košarkaška porodica potruditi da mu slava bude i ostane večna", napisao je Ražnatović na Instagramu.

Dejan Milojeivć preminuo je 17. januara u Solte Lejk Sitiju od posledice srčanog udara u 46. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAŽNATOVIĆ SE DIVI POTEZU STIVA KERA: ‘Veliko poštovanje, ovo je gest koji nikada nećemo zaboraviti!’

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2024

Divan gest. Danas je sahranjen Dejan Milojević, a njegova smrt je ganula čitavu javnost, a to govori činjenica da su danas na njegovom pogrebu bili svi koji su ga poštovali. Ono što je zadivilo sve, a posebno Miška Ražnatovića jeste dolazak Stv Keri, prvi trener Golden Stejt Voriorsa, Dekijevom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.