Rat Barselone i Real Madrida – sve za španskog NBA centra

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 09:12

"Rat" Barselone i Real Madrida – sve za španskog NBA centra

Kako prenose brojni evropski mediji, Barselona i Real Madrid su u trci za španskog centra Vilija Ernangomesa.

Kako prenose španski mediji, Vili Ernangomes je obavestio ACB ligu da želi da se vrati u to takmičenje u sezoni 2023/24.

Odmah je navedeno da mu je Real Madrid poslao ponudu i da će je verovatno prihvatiti, a onda se u celu stvar uključila i Barselona.

Oni su već najavili smanjenje budžeta sa 40 na 30 miliona evra, pokušavaju da se reše visokog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovora Nikole Mirotića (mediji ga dovode u vezu sa Olimpijakosom, Crvenom zvezdom i Partizanom), a propao im je i posao oko Kevina Pantera koji je odlučio da ostane u Partizanu.

Što se Vilija Ernangoesa tiče, Real Madrid polaže prava na njega (Derecho de tanteo) pa bi i sa te strane madridski klub mogao da bude obeštećen (slično kao u slučaju Fakunda Kampaca, Viktora Klavera, Luke Vildose i ostalih koji imaju tu opciju u ugovoru).

Prema pravilima ACB lige, Barseloninu ponudu Real Madrid može da izjednači u narednih deset dana kada ćemo i imati više informacija oko njegovog novog kluba, kao i visine obeštećenja ukoliko isto bude postojalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Braća Ernangomes zajedno u Barseloni?

Izvor: B92, 07.Jul.2023

Barselona je zainteresovana za Huanča Ernangomesa, kao i za brata Vilija...Barselona se već nalazi u trci za Vilija Ernangomesa koju vode sa Real Madridom o čemu smo i pisali...Oni su već najavili smanjenje budžeta sa 40 na 30 miliona evra, pokušavaju da se reše visokog ugovora Nikole Mirotića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.