Raketama derbi Teksasa, OKC bez Rasa bolja od Atlante

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raketama derbi Teksasa, OKC bez Rasa bolja od Atlante

Košarkaši Hjuston Rokitsa savladali su San Antonio Sparse u okviru NBA predsezone rezltatom 108:93.

Rakete su od prvog minuta meča u AT&T areni imale prednost. Ona je u nekoliko navrata bila i dvocifrena, a plus 16 početkom druge deonice je najveća razlika koju je napravila ekipa Majka D'Antonija (41:25). Ipak, Sparsi su bili uporni i vraćali se u meč, da bi u uvodnim minutama poslednjeg kvartala poveli sa 82:79.

Tog trenutka usledila je serija Hjustona >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 9:0, a nedugo zatim i 10:1, za odlazak na 105:90, kad je pitanje pobedniak bilo rešeno.

Džejms Harden je bio najraspoloženiji kod pobednika sa 18 poena, devet asistencija i pet skokova, Pi-Džej Taker je imao 19 poena i sedam skokova, a Džerald Grin je ubacio 13 poena. Kris Pol je punio sve kolone i meč završio sa 11 poena, osam skokova i devet asistencija, dok je Karmelo Entoni sa klupe ubacio 12 poena i sakupio šest lopti.

Kod Sparsa, Demar Derozan je bio najefikasniji sa 22 poena, uz pet asistencija, 13 je ubacio Rudi Gej, 11 je imao Marko Belineli, a 10, uz sedam skokova, Lamarkus Oldridž.

Oklahoma Siti Tander je bez Rasela Vesbtruka bila bolja od Atlanta Hoksa 113:94, a do trijumfa je došla zahvaljujući odličnoj igri u drugoj i trećoj četvrtini. Na ulasku u poslednjih 12 minuta, Tanderi su imali nedostižnih +26 (93:67).

Pol Džordž je bio najbolji kod OKC sa 22 poena, šest skokova i isto toliko ukradenih lopti, Denis Šruder je protiv bivšeg tima ubacio 20 poena, uz sedam skokova i šest asistencija, a Hamidu Dijalo je imao 13 poena.

Kod Hoksa, Aleks Len je bio najefikasniji sa 18 poena, Trae Jang je dodao 16, dok je Turen Prins meč završio sa 13.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.